Aplicatii smartphone pentru check-in la hoteluri

countyhall_marriott

In ziua de astazi, nimeni nu mai doreste sa piarda timp asteptand sa-si faca check-in-ul la hotel, mai ales daca vine dupa o calatorie lunga.

Hotelul Marriott County Hall din Londra a rezolvat aceasta problema oferind clientilor sai o aplicatie pentru smartphone prin intermediul careia oaspetii isi introduc toate datele, confirma rezervarea si nu trebuie decat sa isi ridice cartela de acces de la receptie.

Indiferent daca te deplasezi pentru afaceri sau pentru petrecerea a vacantei, timpul destinat de obicei formalitatilor de cazare a fost redus semnificativ la Marriott County Hall din Londra. Clientii trebuie sa completeze doar cateva campuri simple pe smartphone, sa tasteze o parola pe care o primesc in momentul rezervarii si cartela de la camera ii asteapta la intrare.

La plecare, check-out-ul se face in mod similar: doar cateva click-uri pe smartphone si clientul trebuie doar sa lase la receptie cartela de la camera.

Aplicatia gratuita poate fi descarcata de pe orice magazin virtual (Apple Store, Google Play sau de pe site-ul Marriott) si a fost lansata ca urmare a evaluarii feedback-ului lasat de clienti pe sit-ul Marriott Hotels.

Mai mult decat atat, aplicatia permite clientilor fideli Marriott sa se inregistreze in sectiunea Rewards Marriott, pentru a beneficia de puncte de fidelitate, ce se pot transforma in nopti gratuite, upgrade-uri de camere si servicii si experiente exclusive.

Aplicatii smartphone pentru check-in la hoteluri Marriott @ghideuropean.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *