Cele mai bune hoteluri din lume in 2015

Shinta Mani Club2

TripAdvisor, cunoscut portal de calatorii, realizeaza in fiecare an clasamente, pe baza opiniilor adunate de la cei peste 300 de milioane de vizitatori unici, care consulta lunar site-ul.

Contand pe 200 de milioane de review-uri, TripAdvisor a evaluat 8151 de hoteluri din intreaga lume pentru a afla care este cea mai buna unitate de cazare la nivel mondial.

La inceputul acestui an a fost desemnat castigatorul ʺTravelers’ Choice Awards Hotels 2015ʺ, aflat la cea de-a 13-a editie. Pe podiumul competitiei, gasim destinatii precum Insulele Maldives, Costa Rica si Cambodgia.

gili-lankanfushi-maldives

Trofeul a fost adjudecat de ʺGili Lankanfushi Maldivesʺ, un eco-resort hotelier situat intr-una din lagunele insulelor Maldive, la 20 de minute de cel mai apropiat aeroport. Resortul a fost votat cu nota maxima de 898 de turisti inscrisi pe TripAdvisor, care au petrecut zile si nopti de vis in laguna de din Maldive. Cele 50 de vile din resortul ʺGili Lankanfushi Maldivesʺ, cu o suprafata de 250 de metri patrati fiecare, sunt dotate la inalte standarde, cu ponton propriu si jacuzzi, fiind construite din materiale naturale. Complexul dispune de un restaurant propriu, sala de cinema si o gradina organica pe insula Lankanfushi. Costul sederii la ʺGili Lankanfushi Maldivesʺ este de 1000-2000 de euro pe noapte in functie de tipul camerei sa al apartamentului.

nayara-pool-online

Locul doi a fost ocupat de ʺNayara Hotel, spa & gardensʺ, din Fortuna de San Carlos, Costa Rica. Aici, preturile sunt ceva mai rezonabile, incepand cu 250 euro pe noapte. Din cele 2171 de review-uri, 1945 caracterizeaza resortul ca fiind excelent. Situat foarte aproape de vulcanul Arenal, stabilimentul, situat intr-un areal natural de o deosebita frumusete, propune 50 de ʺcasitasʺ, adica niste casute inconjurate de padurea tropicala.

Pe podium se mai situeaza si ʺShinta Mani Clubʺ, din Siem Reap, Cambodgia, care este evaluat in 1445 de review-uri ale utilizatorilor TripAdvisor, din care 1292 i-au acordat calificativul ʺexcelentʺ. O noapte intr-una din cele 39 de camere luxoase costa aproximativ 200 euro.

Shinta Mani Club

Celelalte stabilimente care au intrat in Top 10 al celor mai bune hoteluri din lume, in viziunea utilizatorilor TripAdvisor sunt:
4. ʺFour Seasons Hotel Gresham Palaceʺ, Budapesta, Ungaria;
5. ʺBelmond Palacio Nazarenasʺ, Cusco, Peru ;
6.ʺ Cocoa Islandʺ, Maldives;
7. ʺHotel Alpin Spa Tuxerhofʺ, Tux, Austria;
8. ʺAl Mahaʺ, Dubai, Emiratele Arabe Unite;
9. ʺSt. Hubertus Hotelʺ, Gramado, Brazilia;
10. ʺTambo del Inkaʺ, Urubamba, Peru.

©GhidEuropean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.