Cele mai Wi-fi linii aviatice

150126184317-wifi-airline-singapore-super-169

In zilele noastre sa fii mereu conectat la retelele de Internet este un lucru obisnuit. Toate informatiile iti vin pe acest canal care a devenit vital. Fie ca folosesti mail-ul, retelele sociale, mesageria sau alte aplicatii care te tin logat la activitatea pe care o prestezi sau la grupul de prieteni, esti mereu la curent cu tot ce se intampla si poti oricand interveni.

Marile orase, magazinele, muzeele, mijloacele de transport in comun dispun de Internet wi-fi. Incepand de anul trecut, de cand autoritatile aviatice internationale au acceptat folosirea device-urilor informatice si de comunicatii si in timpul manevrelor de decolare si aterizare, mai multe companii aeriene au demarat ample programe de conectare a aeronavelor la retelele de Internet fara fir.

Care sunt, in prezent, companiile aeriene care ofera Internet gratuit pe cele mai multe din zborurile pe care le opereaza, in randurile urmatoare. In prezent, conform unor statistici publicate de Routehappy, sansa ca sa nimeresti un zbor international cu conexiune la Internet este de 24%. In Statele Unite, 66% din zborurile interne ofera aceasta facilitate, aproape triplu fata de acum 18 luni.

De departe insa, companiile cele mai conectate la Internet sunt cele din nordul Europei, adica Icelandair si Norwegian, care asigura Internet la mai mult de 80% din zborurile pe care le opereaza.

Pe urmatoarele locuri se situeaza Etihad Airways, Singapore Airlines, Lufthansa si Iberia – cu servicii de Internet pe 40-60% din zboruri, urmate de Aeroflot, Emirates și Japan Airlines, cu 20-30% si Qatar Airways, Thai Airways și Turkish Airlines cu 15 și 20%. . In Statele Unite, cea mai darnica linie aeriana cu pasagerii sai este Delta Airlines, care asigura Internet le peste 3.500 de zboruri operate.

GhidEuropean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.