Compania TAROM a fost desemnata Linia Aeriana a Anului 2015

tarompilotisol

Compania TAROM a fost desemnată “Linia Aeriană a Anului 2015”, în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Industria Hotelieră a Turismului și Ospitalității din România, potrivit unui comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

“Gala de Excelență și-a propus să premieze proiectele care au marcat evoluția industriei hoteliere, a turismului și a ospitalitații iar categoriile care au intrat în competiție au fost: turism, restaurante, hoteluri, agrement, agenții de digital. Câștigătorii au fost desemnați în urma procesului public de votare care s-a desfășurat online până la 20 martie. Ulterior, nominalizații au fost jurizați și de o comisie formată din specialiști din diverse arii ale industriei hoteliere, turismului și ospitalității”, se menționează în comunicat.

tarom6

La categoria “Linia aeriană a anului”, compania TAROM a fost declarată câștigătoare, pentru a 4-a oară consecutiv, dintre 11 companii nominalizate.

“În numele echipei TAROM, doresc să mulțumesc celor care ne-au dat votul lor de încredere, acest lucru ne onorează dar ne și obligă în același timp să fim mai buni și să dezvoltăm produse cat mai atrăgătoare pentru pasagerii noștri. Ne străduim să reprezentăm cu cinste numele și poziția pe care o avem deși mediul de afaceri este tot mai competitiv”, a declarat Christian Heinzmann, director general TAROM, în cadrul festivității de premiere.

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înființată în 1954. TAROM își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. În prezent, TAROM operează zboruri peste 40 de rute din Europa și Orientul Mijlociu.

tarom191

 

Din iunie 2010 este membră a Alianței SkyTeam, din 1993 membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membră a Asociației Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.