Locuri magice pe care le puteți vizita în Noua Zeelandă

Noua Zeelandă este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase țări de pe planetă. Împrăștiate pe insulele de nord și sud sunt o multime de locuri mistice si magice pentru ca oamenii de toate varstele sa se bucure de ele.

De la plaje secrete până la pesteri strălucitoare, aceste nestemate strălucesc și atrag anual milioane de vizitatori din întreaga lume.

Whirinaki Te Pua a Tane, Minginui
Situat în parcul de conservare, traseul Whirinaki Te Pua a Tane se poate efectua în două până la cinci zile în plimbări pe jos, de trekking. Pe parcursul traseului, călătorii vor întâlni o mulțime de peșteri și cascade.

Peșterile Waitomo Glowworm
Mici vietăți fosforescente fac un adevărat spectacol în peșterile din Waitomo. Unice pentru Noua Zeelandă, aceste mici creaturi creează o lume minunată, de neuitat.

Biserica Bunului Păstor, Tekapo
Fiind una dintre cele opt rezervații din lume libere de poluare artificială, Biserica Păstorului cel Bun este locul idel unde poți privi Calea Lactee. În toată splendoarea ei. Alcătuită din peste 100 de miliarde de stele, Calea Lactee este probabil cea mai magică priveliște ce se poate zări de pe pământ.

Lacul termal, Rotorua
Apreciat pentru proprietățile sale vindecătoare, Rotorua găzduiește o abundență de piscine fierbinți. Deși aceastea nu sunt potrivite pentru a înota, ele oferă  o mulțime de izvoare termale în care simpla îmbăiere poate trata boli reumatice și nu numai, cu ajutprul apelor geotermale.

Cathedral Cove, The Coromandel
Accesibilă numai pe jos, cu barca sau cu un caiac, faimosa Catedrală Cove este unul dintre site-urile protejate din Noua Zeelandă. Litoralul uluitor și apele cristaline îl fac locul perfect pentru fotografii, înot și explorare.

Hobbiton, Matamata
Pentru o adevărată magie a Pământului, o excursie la Hobbiton este o necesitate. Locația, folosită ca platou de filmare pentru trilogia Lord of the Rings a fost complet refăcut și arată exact la fel de feeric ca și în film.

Rockburn Chasm, Queenstown
Intrați într-o scenă din Trilogia Lord of the Rings cu o vizită prin Defileul Dartului. Această zonă protejată de UNESCO poate fi explorată prin intermediul safari-ului pe râu, unde navigați prin apele albastre strălucitoare, înconjurate de stâlpi din piatră acoperiți licheni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.