Primul camping de lux, din iulie în România

Lansat în luna iulie a acestui an, primul camping de lux din România cunoaște deja un mare succes. Ursa Mică Glamping Resort se află în comuna argeșeană Nucșoara și are 10 corturi care le oferă turiștilor tot confortul pe care și l-ar putea dori în mijlocul naturii, relatează adevarul.ro.

sursa: facebook|Ursa Mica Glamping Resort

Glampingul, o formă de turism care presupune cazare în corturi care oferă un nivel ridicat de confort („glam camping”), cunoaște tot mai mult succes în diferte țări din lume.

Corturile din campingul Ursa Mică Glamping Resort sunt amenajate ca niște camere de hotel. Sunt amplasate pe niște platforme din lemn și au fiecare câte 4 paturi, precum și o sobă cu lemne pe care turiștii o pot folosi în caz că li se face frig în timpul nopții. Campingul are dușuri și grupuri sanitare separate pentru femei și bărbați.

sursa: facebook|Ursa Mica Glamping Resort

În campingul Ursa Mică Glamping Resort vizitatorii pot face baie și în ciubere din lemn umplute cu apă caldă.

Energia electrică folosită în camping provine de la panourile solare ale complexului turistic, iar apa din pâraiele din zonă, mai notează sursa citată.

sursa: facebook|Ursa Mica Glamping Resort

Campingul are restaurant propriu, unde se folosesc numeroase ingrediente locale aduse direct de la fermă sau de la stână.

Tarifele în primul camping de lux din România lux sunt de 250 de lei / adult / zi, 140 de lei / copil între 6 şi 14 ani / zi, 100 de lei / copil între 3 și 6 ani / zi. Cazarea este gratuită pentru copiii până în 3 ani.

În preţ acest preț sunt incluse: cazarea cu acces la grupurile sanitare şi la duşuri, 3 mese / zi în restaurantul propriu, acces la saună, la ciubere cu apă caldă, ghid de grup pentru activităţi montane (drumeţii sau bicicletă).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.